Aktivnosti »Pri nas«

Kobarid in Dolina soče

Kobarid je majhno mestece v zgornjem Posočju, ki s svojo lepoto in pestro preteklostjo privablja turiste iz vseh dežel, ter jih očara z mnogimi naravnimi znamenitostmi.

Ali ste že slišali burne zgodbe, ki jih piše zgodovina tega kraja? Ste kdaj zaplavali v zdravilni reki Nadiži ali kolesarili po neokrnjeni naravi? Ste se že spustili po smaragdni reki Soči? Ste morda osvojili vrh Krna ali se spustili s padalom iz Stola?

Če se niste, potem je zdaj vaša priložnost, da svoje življenje obogatite z nepozabnimi doživetji, ki vam jih zgornje Posočje ponuja. Možne aktivnosti: športne dejavnosti, občudovanje narave, sprehodi, pohodi v gore, planinarjenje, jahanje, odlična lokalna hrana, domači prehrambni izdelki (mleko, skuta, jogurt, sir, med, zelišča, …), zgodovinske poti (Napoleonov most), obisk »5 voda« (povprašajte na recepciji), obisk Italije, Udin, Palmanove (Outlet) in še mnogo več. To so stvari, katere vas bodo k nam privabile znova in znova.

Nikar ne oklevajte, temveč kar najhitreje obiscite Kobarid in se nastanite v apartmajih PRI NAS, kjer vam, v prijetno opremljenih apartmajih, nudimo popolno udobje ter poskrbimo za vaso sprostitev.

Ker PRI NAS poskrbimo za VAS.

Aktivni oddih

Cestno in gorsko kolesarjenje po razgibanem terenu različnih težavnostnih stopenj, planinski pohodi ali visokogorske ture v Triglavski Narodni park z Julijci, kajak in rafting na Soči, soteskanje, ribolov, konjeništvo (posestvo Blata), golf, zipline, jamarstvo. Posebnost Bovca pa je tudi urejeno športno letališče, kjer so zadnja leta vedno bolj uveljavljeni skoki s padalom, panoramski leti in jadralno letalstvo.

Za obisk znamenitosti priporočamo ogled spletne strani:
X Point
Destinacija Bovec
Vse o hribih
Ponudba jahanja in aktivnosti s konji
Tandemski skok s padalom
Apiturizem, apiterapija in lokalno turistično vodenje
Športni center Bovec
Soča rafting
Športni center Prion
Športni center Sportmix
Športni center Rafting team
Športni center Soča rafting
Športni center Top
Športni center DK
Športna agencija Avantura
Soča Trout – Flyfishing