Apartmaji »Pri nas«

Hiška Soča, 2 osebi

Mobilna Hiška Soča, Kobarid, 20 m2 in 5 m2 terasa s svojevrstno domačnostjo in udobjem za dve osebi. Spalno-bivalni prostor, kopalnica, prostor za garderobo in terasa.

Več ...

Hiška Nadiža, 2 osebi

Mobilna Hiška Nadiža, Kobarid, 20 m2 in 5 m2 terasa s svojevrstno domačnostjo in udobjem za dve osebi. Spalno-bivalni prostor, kopalnica, prostor za garderobo in terasa.

Več ...

Družinsko Enosobno stanovanje Krn, 5 oseb

Velik spalno-bivalni prostor z jedilnico, galerijo s dvojnim ležiščem in sobo z enim ležiščem, ločeno kopalnico, ložo z raztegljivim ležiščem in veliko garderobno omaro ter moderno funkcionalna kuhinjo.

Več ...

Enosobno stanovanje Rombon, 2-4 osebe

Dvosobni apartma (45m2) s svojevrstno domačnostjo in udobjem za dve do štiri osebe. Dnevni prostor s kuhinjo, sobo, kopalnico in balkonom (10 m2).

Več ...

Dvosobno stanovanje Kanin, 2-5 oseb

Apartma Kanin 90m2,  mansardno 2 sobno stanovanje (2+2+1). Soba z zakonsko posteljo, mala soba z ležiščem ter zakonska postelja v delu dnevne sobe.

Več ...

Studio Polovnik, 2 osebi

Studio-apartma (45 m2) s svojevrstno domačnostjo in udobjem za dve osebi ter dve dodatni ležišči. Spalno-bivalni prostor, kopalnica, garderobna soba.

Več ...

Studio Stol, 2-4 osebe

Studio-apartma (45m2) s svojevrstno domačnostjo in udobjem za dve do štiri osebe. Spalno-bivalni prostor, kopalnica, garderobna soba.

Več ...

Studio Matajur, 2-3 osebe

Studio-apartma (40 m2) s sodobno zasnovanim interierjem, ki nudi udobje bivanja za dve osebi ter enim dodatnim ležiščem.

Več ...

Soba Mija, 2 osebi

Soba (24m2) z zakonsko posteljo ima električni grelnik za vodo, zasebni vhod in teraso.

Več ...